Arrangementer er fortsat tilladt op til 500 personer

DET ER TILLADT AT AFHOLDE KONFERENCER 

Sundhedsstyrelsen skriver:

Forbuddet mod mere end 10 personer er rettet mod mere festlige sammenkomster. For konferencer er max-tallet fortsat 500 personer. Så velkommen på Docken.

 

Sundhedsstyrelsen skriver:

Hvis deltagerne i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod f.eks. en scene eller et podium, kan der dog være op til 500 personer til stede samtidig.

Det vil være en konkret vurdering, om kriteriet ”i al væsentlighed” kan siges at være opfyldt. Det er i den vurdering det helt klare udgangspunkt, at langt hovedparten af de tilstedeværende skal sidde ned under hele arrangementet bortset fra, når man f.eks. skal på toilettet, når man ankommer til eller går fra sin faste plads, og når man helt kortvarigt henter fx forplejning i en bar, på et bord eller lignende. Det er således tilladt kortvarigt at forlade sit sæde for at hente kaffe, kage, mad eller drikke ved et bord og så tage det med til sin plads, hvor det kan indtages. Det vil også være muligt for personale på stedet at bringe forplejning ned til deltagernes pladser. 
 
Kravet om en ”fast plads” gælder for arrangementet som sådan og indebærer, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for fx at gå ind i et tilstødende lokaler (fx en restaurant) og spise frokost dér, uanset de i al væsentlighed sidder på (nye) faste pladser med retning mod en scene eller lignende.

 

Kilde: https://coronasmitte.dk/arrangementer-og-forsamlinger

AFHOLD JERES NÆSTE ARRANGEMENT PÅ DOCKEN

-Smuk udsigt, rå rammer og elegant eksekvering-

Docken har over 14 års erfaring med professionelle firmaevents. Vi sørger for at imødegå jeres ønsker og forventninger til jeres arrangement og vores planlæggere og afviklere sørger for alt spiller før, under og efter jeres arrangement. Om I er 20 eller 1.000 gæster har vi rammerne og udsigten til at skabe et event der skaber værdi og omtale.

Docken tilbyder fulde servicepakker indenfor konferencer, møder, firmafester, produktlanceringer, awardshows, kundedage, lagersalg etc..

IMG_4470.PNG

Professionel vidensdeling i unikke omgivelser

IMG_4503.PNG

Vinteren er ovre og det skal fejres

julefrokost runde borde store sal.jpg

Hjerternes fest uden kopimaskine

Kreativ Meeting

Profesionelle møde lokaler med havudsigt

LAGERSALG

Tøm lageret inden næste sæson

AWARD SHOW

Anderkendelse i centrum

UDSTILLING

Kunst, mode, brugskunst eller antikviteter - Vi har faciliteterne, transportmulighederne og udsigten

MESSE

Inviter ligesindede på en oplevelse

RECEPTION

Vi kan sagtens fejre uden fest

CVR nr.: 41298332

Tlf. nr. 39 29 92 00

Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn, Denmark

©2020 by Docken. Proudly created with Wix.com