top of page

Efterårsbuffet

Vores delikate efterårsbuffet er inspireret af årstidens råvarer og spækket med masser af hjemmelavet lækkerier.

Efter%C3%83%C2%A5rsbuffet_1_edited.jpg

Menu

* Cuvette af kornfodret kvæg, sautè af rødløg og svampe

* Langtidsbraiseret svinekæber i sauce på æblejuice, øl, fermenteret hvidløg, honning

* Karamelliseret rødvin-timian sauce

* Kartofler, rodfrugter bagt med brunet smør, krydderurter

* Bagte auberginer og courgetter, hvidløg, olivenolie, timian

* Æble-fennikel salat, druer, granatæble, mormor dressing

* Broccoli salat, rødløg, soltørrede tranebær, ravigotte creme

* Babyspinat, græskarkerner, saltede mandler, gulerødder, brombær i portvin-lakridsrod sirup

* Brownie bagt med hvid og mørk chokolade, råmarinerede bær, krystalliseret hvid chokolade

Serveres med rustikt hvedebrød og smør

275 kr per kuvert

 

Tilkøb:

* Forret 1, varmrøget laks, krydderurtecreme, rød karse, brøndkarse - 50 kr per kuvert

* Forret 2, pernod flamberede kongerejer vendt i cremet sauce, dild, kørvel, chili, hvidløg  - 50 kr per kuvert

* Forret 1 og 2 - 80 kr per kuvert

Bestilling / afbestilling

Skal bestilles senest 5 dage før.

Afbestilles senest 7 dage før.

Periode:

NU og frem til den 30. november 2020

bottom of page